Ένοχος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών, ο 35χρονος από τη Σκωτία που συνελήφθη καθώς «χούφτωσε» κι έκανε ασελγείς χειρονομίες σε δύο κοπέλες!

Μάλιστα η μία εξ αυτών είναι ανήλικη (14 ετών) και η δεύτερη είναι 23 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου οπότε και η 23χρονη, βρισκόταν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και κινούνταν πεζή επί της οδού Σωκράτους όπου και τη συνάντησε ο 35χρονος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός Σκωτσέζος έκανε ασελγείς χειρονομίες στην 23χρονη και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στην Παλιά Πόλη βρήκαν έντρομη την 23χρονη να ζητάει βοήθεια από κοντινά καταστήματα. Τότε έγινε η πρώτη καταγγελία, ενώ ακολούθησε κι αυτή της 14χρονης κοπέλας.

Η ανήλικη όπως είπε στους αστυνομικούς, περίπου στις δέκα το βράδυ του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου βρισκόταν στην πλατεία Κύπρου μαζί με μία φίλη της και κοιτούσαν βιτρίνες καταστημάτων όταν ξαφνικά άγνωστος άνδρας τη θώπευσε στα οπίσθιά της.

Ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή ενώ η κοπέλα φοβισμένη κάλεσε την οικογένειά της και προέβη σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο 35χρονος από τη Σκωτία παραπέμφθηκε και δικάστηκε για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.

Το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου έκρινε ένοχο τον 35χρονο αλλοδαπό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κάθε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 3 μήνες φυλάκιση για την απειλή κι ένα έτος φυλάκιση για τη βία κατά υπαλλήλων, δηλαδή συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών.

To Top